Jamstvo najbolje cijene

Kontakt podaci

HOTEL JADRAN

HUP-ZAGREB d.d.

 

A     Vlaška 50, 10000 Zagreb

T     +385 52 808 894

F     +385 52 808  899

 

   Opći upiti: hotel@hoteljadran.com.hr

E    Rezervacije: reservations@hoteljadran.com.hr

W   www.hotel-jadran.com.hr

      www.hupzagreb.com

 

GPS: 45.813626, 15.984442

 

Zaposlenje u Hotelu Jadran:

hr@hup-zagreb.hr

Kontakt obrazac

Kako do nas

Hotel Jadran smješten je u neposrednoj blizini središnjeg gradskog trga, Trga bana Josipa Jelačića, (5 minuta hoda) u Vlaškoj ulici br. 50. Tramvajska stanica, odmah iza ugla, u Draškovićevoj ulici povezuje hotel sa svim stranama grada. Od Vlaške ulice do glavne prometnice, autoputa, vrlo je jednostavno I brzo doći. Hotel je udaljen 1,6 km od Glavnog željezničkog kolodvora, 1,6 km od Glavnog autobusnog kolodvora te 13 km od zagrebačke zračne luke Pleso.

 

Ukoliko putujete javnim prijevozom od zračne luke Pleso do grada, koristite službene autobuse Croatia Airlines-a. Vozni red i karte možete naći na linku.
Karta u jednom smjeru iznosi 30 kuna te putovanje do grada traje 30 minuta. Izađite na posljednjoj stanici – autobusni kolodvor. Uđite u tramvaj broj 8, smjer Mihaljevac, te izađite na 5. stanici, u Draškovićevoj ulici. Hotel Jadran nalazi se samo nekoliko koraka naprijed; skrenite s Draškovićeve na Vlašku i mi Vas čekamo na Vašoj desnoj strani, na broju 50.

 

Ukoliko dolazite vlakom, kod željezničkog kolodvora uđite u tramvaj broj 4 (smjer Dubec) te siđite na 4. stanici, u Draškovićevoj ulici. Hotel Jadran nalazi se samo nekoliko koraka naprijed; skrenite s Draškovićeve na Vlašku i mi Vas čekamo na Vašoj desnoj strani, na broju 50.

 

Ukoliko putujete autobusom do Zagreba, uđite u tramvaj broj 8, smjer Mihaljevac, kod autobusnog kolodvora. Izađite na 5. stanici, u Draškovićevoj ulici. Hotel Jadran nalazi se samo nekoliko koraka naprijed; skrenite s Draškovićeve na Vlašku i mi Vas čekamo na Vašoj desnoj strani, na broju 50.